Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μώλου Φθιώτιδας, καθώς μια γάτα γέννησε στο διάζωμα του δρόμου. Εθελοντές έσπευσαν να σώσουν τα πέντε νεογέννητα γατάκια και τη μαμά τους διακόπτοντας προσωρινά την κυκλοφορία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvstar.gr, πρόκειται για μία γάτα που ζούσε στο πάρκινγκ και περιφερόταν στις τουαλέτες της ΠΑΘΕ, διασχίζοντας καθημερινά την Eθνική Οδό για να περάσει απέναντι.

Διαβάστε ακόμη: Rapid test: Πού θα γίνουν την Κυριακή 10 Απριλίου τα δωρεάν τεστ σε όλη τη χώρα

Διερχόμενος οδηγός είδε την γάτα, ενημέρωσε εθελοντές, που έσπευσαν στο σημείο αλλά δεν την βρήκαν, επειδή η… Παθένια, όπως τη «βάφτισαν», είχε περάσει από την απέναντι πλευρά. Πάντα αλώβητη, διότι γνώριζε πότε έπρεπε να τρέξει γρήγορα και να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο.

Κλείνοντας για λίγα λεπτά το ένα ρεύμα προς Αθήνα από την πλευρά του Μώλου, παρέλαβαν τα γατάκια με τη μαμά τους, τα έβαλαν σε γατοφορέα και τα απομάκρυναν από την Εθνική Οδό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA