Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανάστατο το νησί της Τήνου από την είδηση ότι 93χρονος κάτοικος του νησιού σκότωσε τον 50χρονο διευθυντή Αγιογραφίας για μια θέση πάρκινγκ. Οι δυο άνδρες είχαν χρόνια διαφορές με τον 93χρονο να μένει στο ισόγειο του κτιρίου και τον 50χρονο στο πρώτο όροφο. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12, όταν ο δράστης τον περίμενε να επιστρέψει από την εκκλησία και τον πυροβόλησε με καραμπίνα μπροστά στη γυναίκα του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως. 

Διαβάστε ακόμη: Τήνος: Αγρια δολοφονία γιατί πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του

Σύμφωνα με πηγές ο υπερήλικας δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα στο νησί, σε αντίθεση με το θύμα που κάτοικοι λένε πως ήταν φιλήσυχος και ευγενικός. Ο δράστης δείχνει αμετανόητος.  Όπως αναφέρει το cyclades24 η δολοφονία έγινε για μια θέση πάρκινγκ ενώ η μεγάλη διαφορά των δυο ανδρών ήταν ο… ηλιακός θερμοσίφωνας ο οποίος ήταν η αιτία της τραγωδίας. Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA