Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατρίχιασε η δικαστής με την υπόθεση φρίκης στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου τρία μικρά παιδιά ζούσαν σε ένα διαμέρισμα γεμάτο κατσαρίδες. Η μητέρα και ο 54χρονος σύντροφός της καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή για την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, με τις εικόνες από το δράμα των παιδιών να συγκλονίζουν όλη την αίθουσα του δικαστηρίου.

«Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου – όπως μετέδωσε ο Alpha – κατά τη διάρκεια της προβολής των βίντεο, όπου έδειχνε το διαμέρισμα γεμάτο κατσαρίδες και τα σημάδια που είχαν τα παιδιά στο σώμα τους.

«Οι κατσαρίδες είναι πεταλούδες» έλεγε η μητέρα στα παιδιά

Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τους είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες! Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Επειτα από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Τα παιδιά νοσηλεύονται για την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA