Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήρε την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν από την μητέρα της 2.000 ευρώ. Αυτό κατέθεσε φίλη της οικογένειας της κοπέλας, η οποία ανέφερε συγκεκριμένα πως η μητέρα της Καρολάιν της είχε πει: «Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ». Η μάρτυρας εξήγησε επίσης πως ο λόγο που η μητέρα δεν έρχεται στο δικαστήριο είναι γιατί νιώθει πολλή οργή για τον κατηγορούμενο.

Διαβάστε ακόμη: «Καταπέλτης» η ψυχολόγος της Καρολάιν στις ερωτήσεις του Αναγνωστόπουλου

«Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο αλλά της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» κατέθεσε η μάρτυρας. Στη συνέχεια κατέθεσε εθελόντρια στο φιλοζωικό σωματείο, η οποία ανέφερε: Όλα ξεκίνησαν με την αίτηση της Καρολάιν να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού.

Πρόεδρος: Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

Ένας Γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA