ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/04/2022 01:55

Φως στο Τούνελ: Κάποιος «σήκωσε» τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς μετά τον θάνατό της, καταγγέλλει ο δικηγόρος των συγγενών

Κάποιο πρόσωπο έκανε μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με τον δικηγόρο των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο: «Ποιος έλαβε τη σύνταξη της θανούσας; Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του;»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Φως στο Τούνελ: Κάποιος «σήκωσε» τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς μετά τον θάνατό της, καταγγέλλει ο δικηγόρος των συγγενών
Πηγή: shutterstock, facebook (φωτογραφία αρχείου)
Ανάγνωση:

Νέα στοιχεία για την έρευνα γύρω από το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα. Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάποιο πρόσωπο έκανε μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο των συγγενών, το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως από τον ΕΦΚΑ. «Ποιος έλαβε τη σύνταξη της θανούσας; Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του;» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρόπουλος σημείωσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την ευθύνη -σύμφωνα και με το πληρεξούσιο- για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της 70χρονης γυναίκας, κάτι που σύμφωνα με τους συγγενείς της δεν έγινε ποτέ. «Έχουμε καταθέσει αίτημα για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς για να διαπιστώσουμε την αιτία του θανάτου της και αν τελικά υπάρχουν πράξεις ή παραλήψεις» συμπλήρωσε.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΤΡΑ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ