Μενού
  • Α-
  • Α+

Φανατική αναγνώστρια των βιβλίων του Πάνου Σόμπολου και της Αγγελικής Νικολούλη φαίνεται πως ήταν η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επίσης παρακολουθήσει και σεμινάρια εγκληματολογίας ενώ είχε παραδεχτεί πως όταν το ένα από τα τρία παιδιά της νοσηλευόταν στη ΜΕΘ είχε διαβάσει τρία βιβλία της παρουσιάστριας του Φως στο Τούνελ

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα κατασχέθηκαν και δύο βιβλία, το «Ονειρεύτηκα τον Δολοφόνο σου» της Αγγελικής Νικολούλη και το «Εγκλήματα Γένους Θηλυκού» του Πάνου Σόμπολου. Ο αστυνομικός ρεπόρτερ μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και δεν απέκλεισε η Ρούλα Πισπιρίγκου να ήταν στην παρουσίαση των βιβλίων του στην Πάτρα. 

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου - Παπαδόπουλος: Το mail είναι του Μάνου - Αγνοια για τις αναζητήσεις, τι είπε για τα τηλεφωνήματα

«Εμένα δεν με παραξένεψε αυτό το πράγμα γιατί διαβάζει τέτοια βιβλία γιατί παρακολουθούσε και σεμινάρια εγκληματολογίας. Εν πάση περιπτώσει είχε ενδιαφέρον να διαβάζει αυτά τα βιβλία. Εγώ παρουσίασα τα βιβλία και στην Πάτρα και δεν αποκλείω η κατηγορούμενη να ήταν στην παρουσίαση. Εμένα δεν μου έμεινε ήταν πολλοί στις παρουσιάσεις των βιβλίων στην Πάτρα και δεν θυμάμαι να είναι» είπε ο Πάνος Σόμπολος. 

Το γεγονός ότι ήταν φανατική αναγνώστρια των βιβλίων των δύο δημοσιογράφων η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι γνωστό, καθώς η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ένα μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και όσο αυτή βρισκόταν στη ΜΕΘ, είχε διαβάσει τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη: «Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο σου», «Θάνατος με Χείλη Κόκκινα» και «Έρωτας Φονιάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA