Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεχιστούν οι καταθέσεις των μαρτύρων της πολύκροτης υπόθεσης της φερόμενης ως δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα από την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η φερόμενη ως παιδοκτόνος, αναμένεται να υποβάλει αίτημα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά στην Πάτρα. Το αίτημα θα το καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για μία συμπληρωματική εξέταση, η τρίτη και τελευταία κατά σειρά, για τον γονιδιακό έλεγχο, που δεν έγινε πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Tόσο η κατηγορουμένη, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, έπρεπε να πληρώσουν το ποσό των 700 ευρώ και εκείνη τη στιγμή δεν είχαν τα χρήματα, όπως ισχυρίζονται. Η πλευρά της κατηγορούμενης περιμένει από αυτή την εξέταση να μάθει εάν υπάρχει κάποιο «ένοχο» γονίδιο.

Η συγκεκριμένη εξέταση έχει σημασία για την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας. Οι δύο πρώτοι έλεγχοι, πάντως δεν έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα για τα παιδιά. Εχουν ελεγχθεί αρχικά 128 γονίδια και στη συνέχεια άλλα 839, που σχετίζονται με τον αιφνίδιο νεανικό θάνατο με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει συνάντηση με τους δικηγόρους της μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκκρεμεί το αίτημα αποφυλάκισης, που θέλει να καταθέσει από την πρώτη κιόλας ημέρα που προφυλακίστηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA