Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνέχισε να έχει επικοινωνία με τους γιατρούς της Τζωρτζίνας μετά τον θάνατο του παιδιού της και μία μέρα μετά την ημέρα που πέθανε η 9χρονη, έστειλε ένα SMS το οποίο φέρεται να δημιούργησε εντύπωση.  Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε ένα SMS και ισχυρίζεται πως είναι το μήνυμα που έστειλε η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, μία μέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Καλησπέρα σας. Απροσδιόριστα αίτια αναμονή τοξικολογικών και ιστολογικών, η αιτία θανάτου. Κατεβαίνει η μικρή μας… και αύριο θα γίνει η τελετή στον Άγιο Ελευθέριο στις 3 και μισή», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.  Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, φέρεται οι γιατροί να παραξενεύτηκαν από την στάση της μητέρας, την οποία χαρακτήρισαν ψυχρή. Παράλληλα, αντίστοιχη άποψη φέρεται να έχει και ο γιατρός που ανακοίνωσε στη 33χρονη πως το παιδί πέθανε, καθώς ανέφερε ότι «δεν έμοιαζε με γονιό που έχασε το παιδί του».

Νέα συνθήματα στο σπίτι Ρούλας - Μάνου στην Πάτρα

Στο μεταξύ, με υβριστικά συνθήματα γέμισαν οι τοίχοι στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς άγνωστοι έγραψαν με σπρέι και μαρκαδόρους, ενώ έχουν κρεμάσει και ζωγραφιές. Μάλιστα, περαστικοί από το σημείο, δεν διστάζουν να γράψουν συνθήματα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου ακόμη και στο οδόστρωμα, μπροστά από το σπίτι της. Παράλληλα, άλλοι Πατρινοί εξακολουθούν να αφήνουν παιχνίδια και λουλούδια στην εξώπορτα του σπιτιού και στη μνήμη των τριών κοριτσιών που χάθηκαν. «Το σπίτι του θανάτου», «Ψόφα Ρούλα» είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες. Δεν λείπουν ακόμη και τα σκίτσα μέσω των οποίων η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών απεικονίζεται σε κρεμάλα.

«Η εικόνα της Πισπιρίγκου δεν είχε σχέση με γονιό που έχασε το παιδί του»

Από την πρώτη στιγμή, η στάση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, όσον αφορά στην αντίδραση πριν και μετά τον θάνατο Τζωρτζίνας, πυροδότησε σειρά ερωτημάτων. Προβληματισμό εγείρουν, δε, τα τελευταία λεπτά πριν από τον χαμό του παιδιού με τον γιατρό που μόλις είχε τελειώσει τη βάρδιά του και ετοιμαζόταν να φύγει να περιγράφει όσα συνέβησαν μπροστά του μετά την έλευση του εντατικολόγου στον θάλαμο: «Όταν ανακοινώθηκε στη μητέρα ο θάνατος του παιδιού μού έκανε εντύπωση ότι είδα έναν άνθρωπο απαθή. Ήταν ήρεμη, δεν έκλαιγε και πραγματικά με εντυπωσίασε αυτή η συμπεριφορά της γιατί έχω δει και άλλους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους και η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα και τη συμπεριφορά της μητέρας της Τζωρτζίνας εκείνη την ημέρα», είπε αρχικά ο γιατρός του νοσοκομείου «Παίδων».

«Την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω, μια νοσηλεύτρια με ενημέρωσε ότι μια ασθενής είχε πάθει ανακοπή. Αμέσως άφησα τα πράγματα μου και έτρεξα στο θάλαμο για να βοηθήσω. Όταν μπήκα μέσα ήταν ήδη οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες της ΜΕΘ και μια συνάδελφός μου, ειδικευομένη παιδίατρος», ανέφερε ο ειδικευόμενος παιδίατρος του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Τα γεγονότα που περιέργραψε ο παιδίατρος, τοποθούνται χρονικά μετά την έλευση του εντατικολόγου στον θάλαμο και στις δικές του ενέργειες σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού της ΜΕΘ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA