Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;»: Με αυτό το ερώτημα ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσιεύει ακόμη μια φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα της, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Σημειώνεται, ότι χτες, λίγο πριν την εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η νεαρή γυναίκα με περίσσιο θάρρος ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram από την καθημερινή «μάχη» που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας της.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινητική η στήριξη του κόσμου στα social media μετά την αποκάλυψη του προσώπου της

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της - με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας - έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» ήταν το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο Instagram. 

https://www.instagram.com/p/Cc5wH3PtAqZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε χτες και αμέσως τα social media πήραν «φωτιά» από τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media κρατά τη μάσκα στα χέρια της και δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά. Μία κίνηση που κέρδισε μόνο θετικά σχόλια, με τον κόσμο να δείχνει με τις αντιδράσεις του τον θαυμασμό για τη δύναμη που έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA