Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρόμος για μία 30χρονη γυναίκα στο Κουκάκι που επιστρέφοντας στο σπίτι της στις 8:45 το πρωί, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστή. Δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι, της τύλιξαν μια ζώνη στον λαιμό ενώ κανείς από την πολυκατοικία δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα με τους δράστες να φεύγουν από το σημείο έχοντας «σηκώσει» το σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι 8 λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα για τη μητέρα της

Οι ληστές ήταν ήδη μέσα, όταν η 30χρονη νοσηλεύτρια Στέλλα Κωνσταντίνου επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε την πόρτα μισάνοιχτη. Στο σπίτι, ανοιχτά συρτάρια, ντουλάπια, πεταμένα πράγματα και ρούχα κάτω. Οι ληστές έψαξαν τα πάντα. Δεν άφησαν σημείο του σπιτιού, ακόμα και τα ντουλάπια της κουζίνας. Βρήκαν κάποια κοσμήματα και πήραν φεύγοντας και λίγα χρήματα που είχε η 30χρονη στη τσάντα της.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έφυγα από το διαμέρισμά μου στις 09.05 και επέστρεψα γύρω στις 09.30. Διαπίστωσα ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή, αλλά νόμιζα ότι ήταν από τον αέρα. Τηλεφώνησα στο σύζυγό μου και μπήκα μέσα. Ο ληστής ήταν μέσα, με άρπαξε από την τσάντα και με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι με ένα τηγάνι από την κουζίνα. Συνήλθα μετά από μισή ώρα και στο σπίτι ήταν η αστυνομία. Το μόνο που είδα ήταν ότι ήταν ένας άντρας πιο ψηλός από εμένα, φορούσε σκούρα ρούχα και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του», ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Μου είχαν χτυπήσει μισή ώρα πριν το συμβάν το κουδούνι και μου είχαν πει ότι ήταν από τη ΔΕΗ. Δεν άνοιξα, είχε γίνει το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα. Μου πήρε κοσμήματα, και κάποια χρήματα από την τσάντα μου. Ξύπνησα με μία ζώνη στο λαιμό μου και το παντελόνι μου σκισμένο. Πρέπει να σκίστηκε όταν προσπαθούσε να με μεταφέρει. Ο σύζυγός μου είναι σε σοκ γιατί άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο», πρόσθεσε η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA