Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στην Παραλιακή την Πρωτομαγιά όταν σημειώθηκε καραμπόλα με τουλάχιστον πέντε οχήματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από θαύμα δεν σκοτώθηκαν οδηγοί και πεζοί ενώ υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές. Ταυτόχρονα υπάρχουν αναφορές για κόντρα που είχε ως αποτέλεσμα την καραμπόλα. 

«Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα, είναι εγκληματίες», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA πολίτης που βρέθηκε στο σημείο. Ενας άλλος σημείωσε πως «με όριο ταχύτητας 70χλμ/ώρα ήρθε με βελτιωμένο αυτοκίνητο με 800 άλογα να κάνει τον μάγκα με έναν άλλον». «Θα φας ξύλο, όχι από την αστυνομία αλλά από εμάς», ανέφερε ένας πολίτης, πιθανότατα οδηγός οχήματος που ενεπλάκη άθελά του στο συμβάν, προς έναν οδηγό που φέρεται να οδηγούσε το ένα από τα δύο οχήματα που έκαναν κόντρες σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπόλοιπων. «Ακούσαμε ότι έκαναν κόντρες, πέρασε το ένα αυτοκίνητο και καρφώθηκε πάνω σε ένα άλλο. Μετά έπεσαν και άλλα από πίσω», ανέφερε ένας ακόμα μάρτυρας.

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε και τραυματισμούς αλλά ευτυχώς όχι σοβαρούς, συνέβη περίπου στις 15:40 και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο παραλιακό μέτωπο στα Νότια Προάστια της Αττικής. Είναι ενδεικτικό πως το μποτιλιάρισμα ξεκίνησε από το Ασκληπιείο της Βούλας και επεκτάθηκε για αρκετά χιλιόμετρα. Το ατύχημα, που συνέβη στην περιοχή της Βουλιαγμένης, είχε εμπλοκή πέντε οχημάτων και τέσσερις τραυματίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA