Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βίντεο με τον 26χρονο να κινείται μόνος του σε μια εντελώς άδεια εθνική οδό και να πέφτει με όλη του την ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του 59χρονου που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο, σοκάρει... Στο σημείο δεν υπάρχει ούτε «μισό» αμάξι για δείγμα και το λευκό Renault Megane παρεκκλίνει της πορείας του και πέφτει με ταχύτητα πάνω στο Ford Focous, που ήταν ακινητοποιημένο στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία ο 59χρονος οδηγός του μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Το λευκό Renault Megane μετά τη πρόσκρουση κάνει περιστροφή μέσα στο δρόμο και ακινητοποιείται λίγα μέτρα πιο κάτω. Αμέσως ο νεαρός οδηγός ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω. Ευτυχώς ο οδηγός που ακολουθεί ενεργεί ψύχραιμα και καταφέρνει να μην εμπλακεί στο τροχαίο που μόλις είχε καταγράψει η κάμερα του αυτοκίνητου του.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, συνέλαβαν τον 26χρονο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ έχουν κάνει λήψη αίματος και ούρων από τον νεαρό οδηγό για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (1/5) στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA