Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας βρίσκεται ο 52χρονος που με το αυτοκίνητό του παρέσυρε, σκότωσε και έσυρε δύο 77χρονους στη Μονεμβασιά, το περασμένο Σάββατο. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και πλέον θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με το MEGA ο ίδιος έλεγε συνεχώς στους αστυνομικούς «Μην με ακουμπάει κανείς, έφτασε η ώρα μηδέν». «Ας τον κρίνει ο Θεός», ανέφεραν από την πλευρά τους οι ηλικιωμένοι γονείς του κατηγορούμενου.

Διαβάστε ακόμη: Μονεμβασιά: «Θα σας πω αν με αφήσουν τα παιδιά» - Αμίλητος ο δράστης

Ο κατηγορούμενος λίγα λεπτά πριν παρασύρει τους δύο άτυχους άνδρες ο δράστες της Μονεμβασιάς, είχε πάει σε ταβέρνα της περιοχής και σύμφωνα με μαρτυρίες η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Το λευκό αυτοκίνητο που έγινε φονικό όπλο στα χέρια του 52χρονου το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά, φέρει εμφανή τα σημάδια από την παράσυρση των δύο άτυχων ηλικιωμένων αλλά και τη σύγκρουση με το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 52χρονος αφού χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες, παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα στην άσφαλτο και γύρισε δέκα λεπτά αργότερα, για να αποτελειώσει με τον ίδιο τρόπο και το δεύτερο θύμα του.

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο 52χρονος δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει ενώ ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να του πάρουν απολογία. «Μη με ακουμπάει κανείς, έφτασε η ώρα μηδέν». Αυτά ήταν τα μόνα λόγια που είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Σκάλας αλλά και στον δικηγόρο του ενώ ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τίποτα για το συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA