Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με νεαρούς στο λιμάνι της Ραφήνας να... παίζουν μ ε τον φάρο περιπολικού και το μεγάφωνο. Οι νεαροί περικύκλωσαν το περιπολικό το οποίο για άγνωστο λόγο βρισκόταν χωρίς την εποπτεία υπευθύνων και έκαναν χρήση του φάρου και του μεγαφώνου από το ανοιχτό παράθυρο.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Πλησιάζει η ώρα της απολογίας του ψυχρού δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, το Αρχηγείο του Λιμενικού ζήτησε έρευνα για το συγκεκριμένο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με περιστατικό το οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ραφήνας και αναπαράγεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων ανωτέρω οχήματος, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρόκειται άμεσα να πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA