ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/05/2022 19:25

Δίκη Λιγνάδη: Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του για τον Μάνο Χατζιδάκι κάνει λόγο ο Κούγιας

Η αναφορά του Κούγια στον Μάνο Χατζηδάκι για παιδιά έφερε αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο - Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται σε διαστρεβλωτές της αλήθειας - Ποιους άλλους ανέφερε στην ερώτησή του, σύμφωνα με την επίσημη δήλωσή του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δίκη Λιγνάδη: Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του για τον Μάνο Χατζιδάκι κάνει λόγο ο Κούγιας
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Επίθεση σε όσους διαστρεβλώνουν τα όσα αποδεικνύονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε διαστρεβλωτές της αλήθειας τονίζοντας πως ενώ ο ίδιος στην ερώτησή του χρησιμοποίησε εκτός του Μάνου Χατζιδάκη, τον Κουν, τον Λαζάνη, τον Κατσέλη, αλλά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, «αυτοί ενορχηστρωμένα και στα συγκεκριμένα sites διαστρέβλωσαν την ερώτηση μου, αποκρύπτοντας ότι η ερώτηση αυτή αφορά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, όπου αναφερόμουν στους μαθητές τους, αφού αναφερόμουν και στους μαθητές του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αυτός δίδαξε, και συγκεκριμένα στο Αρσάκειο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, οι συγκεκριμένοι, που έχουν μηνυθεί και έχουν δεχθεί και αγωγές από εμένα, βρήκαν κάποιους πρόθυμους παρουσιαστές και ασήμαντους ηθοποιούς, για να σχολιάσουν αυτή την ψευδή είδηση που διέδωσαν, και να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου, για να τους προσέξει ο κόσμος. «Από την εποχή ακόμη και του Σωκράτη και του Πλάτωνα, το περιβάλλον των μεγάλων δασκάλων ήταν κυρίως ανήλικα άτομα.

Αντί όλοι αυτοί να δημοσιοποιήσουν το προφανές γεγονός, ότι το Δικαστήριο και ο Εισαγγελέας «καταζητούν» εδώ και ημέρες, για να φέρουν στο δικαστήριο δια της βίας, το τρίτο δήθεν θύμα του Λιγνάδη, τον σαραντάχρονο πελάτη του κυρίου Βλάχου, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη με ασήμαντα γεγονότα», καταλήγει ο κ. Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΔΙΚΗ ΒΙΑΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ