Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως κατά την έρευνα για την οικογενειακή τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 48χρονος άνδρας που διασώθηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα τα ξημερώματα, φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι ενώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε ακόμη: Ανατροπή στο Παλαιό Φάληρο: Με τραύματα από μαχαίρι στο στήθος η γυναίκα - Κρατείται ο γιος της

Σύμφωνα με το MEGA ο άνδρας σκότωσε τη μητέρα του με δύο μαχαιριές στην καρδιά και προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του. Νωρίτερα είχε βάλει φωτιά στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα του, με έναν αναπτήρα και μάλιστα σε δύο διαφορετικά σημεία, στην κουζίνα και στο υπνοδωμάτιο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος εργάζεται στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης φτιάχνοντας τάφους, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 48χρονος που έχε συλληφθεί από την αστυνομία, θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας, ενώ στο μπαλκόνι της οδού Σολωμού βρέθηκε και ένας σουγιάς.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Σολωμού 53. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά από περίοικους και στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα και με τη βοήθεια αστυνομικών απεγκλώβισαν τον 48χρονο, ο οποίος ήταν ακόμα στο διαμέρισμα. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και βρήκαν νεκρή την 78χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA