Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια 45χρονη καθηγήτρια Γυμνασίου στα Πατήσια, συνελήφθη με την κατηγορία ότι χτύπησε μαθητή. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η μητέρα του μαθητή κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ, ότι η καθηγήτρια χτύπησε τον γιό της, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε μαζί του στο σχολείο, την περασμένη Δευτέρα 16 Μαΐου. Η εκπαιδευτικός αρχικά προσήχθη από αστυνομικούς και στη συνέχεια συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: «Τα ισόβια πρέπει να είναι... ισόβια» λέει η μητέρα του θύματος λίγο πριν το Εφετείο

Το περιστατικό συνέβη στο 65ο Γυμνάσιο Αθηνών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μαθητής και η μητέρα του που κατήγγειλαν την καθηγήτρια υποστήριξαν ότι το παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα της καθηγήτριας. Ο ανήλικος μαθητής καταθέτοντας στην Αστυνομία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από την καθηγήτρια του στο προαύλιο του σχολείου όπου και φοιτά. Ο ίδιος ο μαθητής αφού δέχτηκε την επίθεση ειδοποίησε την μητέρα του και εκείνη αμέσως αντέδρασε καλώντας την Άμεση Δράση.

Σημειώνεται  πως οι αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν στο σχολείο μετά από κλήση στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 15χρονος έφερε αμυχές, στην αριστερή πλευρά του λαιμού, στην αριστερή ωμοπλάτη και στην δεξιά παλάμη. Ο ανήλικος μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως δέχτηκε επίθεση από την καθηγήτρια στον προαύλιο χώρο μπροστά και σε άλλους συμμαθητές του. Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή της καθηγήτριας και στη συνέχεια την συνέλαβαν. Η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.

Σύμφωνα με καταθέσεις καθηγητών του σχολείου η συγκεκριμένη καθηγήτρια δεν είχε δώσει ποτέ της δικαιώματα επιθετικότητας, ενώ υπήρξε και η πληροφορία που δεν έχει διασταυρωθεί πως ο ανήλικος μαθητής κυκλοφορούσε στο προαύλιο με το εσώρουχό του προτού δεχθεί παρατηρήσεις, ενώ στη συνέχεια η καθηγήτρια τον τράβηξε από την τσάντα του για να τον πιάσει και να τον οδηγήσει στο γραφείο των καθηγητών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA