Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εικόνα στην Υδρα με ένα γαϊδουράκι που φαίνεται σε φωτογραφία να κουβαλά στην πλάτη του ένα ολόκληρο ψυγείο προκάλεσε την κατακραυγή φιλοζωϊκών οργανώσεων και μεγάλης μερίδας των πολιτών. Μάλιστα, στο Twitter υπήρξε η καταγγελία ότι η κούτα που φορτώθηκε στο γαϊδουράκι είχε μέσα ένα ψυγείο. Ομως, ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κουκουδάκης, με ανάρτησή του στα social media μίλησε για παραπληροφόρηση. 

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, προσπαθεί να... εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους ότι το ζώο είναι μουλάρι και όχι γαϊδουράκι, το οποίο και μπορεί, σύμφωνα με τον ίδιο που επικαλείται «κτηνιατρικές διατάξεις», να κουβαλά μέχρι 100 κιλά. «Κατόπιν των όσων προαναφέρθηκαν, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προκαλεί παραπληροφόρηση και δυσφήμιση για το νησί μας και τους κατοίκους του. Επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματός μας, απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας», καταλήγει η ανάρτησή του, σχολιάζοντας δημοσίευμα που κοινοποίησε, αρχικά, την εικόνα.

Ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κουκουδάκης, το πρωί της Παρασκευής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 για να απαντήσει στο θέμα αυτό και τόνισε πως επειδή το συγκεκριμένο ζώο είναι μουλάρι και όχι γαϊδούρι, επιτρέπεται να κουβαλά μέχρι και 100 κιλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA