ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/05/2022 14:46

Πύργος: Στον Πειραιά έχει εντοπιστεί ο Θύμιος που είχε δεχθεί bullying από νεαρούς

«Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πύργος: Στον Πειραιά έχει εντοπιστεί ο Θύμιος που είχε δεχθεί bullying από νεαρούς
(Πηγή: patrisnews.gr)
Ανάγνωση:

Στον Πειραιά φαίνεται να έχει εντοπιστεί ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον Πύργο, μετά την άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς. «Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο thebest.gr o διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η μελανιά που εντοπίστηκε στην Τζωρτζίνα φέρνει νέες εξελίξεις

«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι τον ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα».

Όπως σημειώνει ο κ. Κουρούκλης, ο Θύμιος είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί: «Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΥΡΓΟΣ BULLYING ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ