Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύο διαφορετικές εστίες δασικής έκτασης, στην ευρύτερη περιοχή της Λιχάδας, στην Ιστιαία Ευβοίας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του ΠΣ, στην περιοχή επιχειρούν τρία αεροσκάφη και μεταβαίνουν 43 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν 2 ακόμα αεροσκάφη.
Η φωτιά προκλήθηκε από κεραυνούς που έπεσαν στην περιοχή και οι εστίες βρίσκονται σε δύσβατα σημεία τα οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβέστες. Ήδη στην περιοχή υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να φτάσουν μέχρι τις εστίες, ωστόσο όμως ενισχύονται, καθώς πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή. Την τελευταία ώρα 3 αεροσκάφη κάνουν ρίψεις για να περιορίσουν το μέτωπο ενώ παράλληλα ζητήθηκαν ενισχύσεις και κινητοποιήθηκαν 2 ακόμη αεροσκάφη.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.