Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (25/5) στη Ρόδο, 30χρονος πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν και σε πρωινή εκπομπή, κατηγορούμενος για βιασμό από 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Συνελήφθη πρώην παίκτης του Big Brother - 21χρονη τον καταγγέλλει πως τη βίασε

Το πρωί της Πέμπτης (26/5) μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Στέλιος Αλεξανδρής, ο οποίος ανέφερε τα ακόλουθα: «Επειδή στη φάση αυτή βρισκόμαστε πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα καταμαρτυρεί η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή, συναινετική και μέχρι εκεί. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου, δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας, αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση αν αφεθεί ελεύθερος».

Σε ερώτηση ποιο θα μπορούσε να είναι το κίνητρο της 21χρονης να καταγγείλει βιασμό, ο κ. Αλεξανδρής διευκρίνισε ότι «το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Αυτό θα κάνω και εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ».

Μάλιστα, στη συνέχεια με αφορμή ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε το όνομα του παίκτη που κατηγορείται για βιασμό. «Ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα, με ιδιαίτερη παιδεία και δεν νομίζω ότι στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA