Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ακοή του φαίνεται πως έχασε ο φοιτητής που τραυματίστηκε από κρούτου λάμψης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΑΠΘ. Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται ο 21χρονος φοιτητής, από την έκρηξη που έγινε δίπλα του, έχασε από το ένα αυτί την ακοή του. 

Διαβάστε ακόμηΘεοδωρικάκος για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: Θα γίνει κανονικά η βιβλιοθήκη

Οι γιατροί περιμένουν να δουν αν ο τραυματισμός θα είναι μόνιμος ή αν θα περάσει με την πάροδο του χρόνου. Στον 21χρονο φοιτητή οι γιατροί έκαναν επίσης ράμματα στο κεφάλι. Πάντως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι η βιβλιοθήκη θα γίνει κανονικά στο ΑΠΘ, τονίζοντας ότι η Αστυνομία θα επεμβαίνει όπου χρειάζεται. 

Την ίδια ώρα, οι φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης καλούν σε συλλαλητήριο καταγγελίας της αστυνομικής βίας στο πανεπιστήμιο ενώ η ΚΝΕ κάνει λόγο για εν εξελίξει κρατικό σχέδιο επιβολής της πανεπιστημιακής αστυνομίας και «συντεταγμένο σχέδιο καταστολής», το οποίο - όπως τονίζει - «δεν θα περάσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA