ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/05/2022 07:17

Πάτρα: Τα κοινά ευρήματα στα τρία παιδιά - Τι βρέθηκε στις τοξικολογικές της Μαλένας και της Ιριδας

Οι επιστήμονες έχουν ήδη σχηματίσει τη βασική εικόνα από τα εργαστηριακά ευρήματα που προέκυψαν από τα όργανα της Μαλένας και της Ιριδας ενώ για η Τζωρτζίνα θεωρείται πως δηλητηριάστηκε με κεταμίνη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πάτρα: Τα κοινά ευρήματα στα τρία παιδιά - Τι βρέθηκε στις τοξικολογικές της Μαλένας και της Ιριδας
Πηγή: shutterstock, facebook
Ανάγνωση:

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Οι επιστήμονες έχουν ήδη σχηματίσει τη βασική εικόνα από τα εργαστηριακά ευρήματα που προέκυψαν από τα όργανα της Μαλένας και της Ιριδας ενώ για η Τζωρτζίνα θεωρείται πως δηλητηριάστηκε με κεταμίνη και για τη δολοφονία της κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ιατροδικαστής Μπουζιάνης: «Η Τζωρτζίνα πέθανε 20 λεπτά μετά τη χορήγηση κεταμίνης»

Μαλένα και Ιριδα έχουν αλλοιώσεις στο ήπαρ και στους πνεύμονες που παραπέμπουν σε πνευμονικό οίδημα, ως αποτέλεσμα υποξίας, έλλειψης οξυγόνου δηλαδή σε εγκέφαλο και όργανα. Αυτό που μένει να βρεθεί είναι εάν η υποξία στις δύο άτυχες αδελφούλες προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι από την μέχρι τώρα ανάλυση, τουλάχιστον το αρχικό εύρημα του φλεβοκόμβου στην Ίριδα, καθίσταται «Αίολο». Το συγκεκριμένο ήταν και ένα από τα βασικά επιχειρήματα της υπερασπιστικής γραμμής της «μητέρας», που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της.

Video Loading...

Υπάρχει μία έντονη αίσθηση πως οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει και στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, κάτι που φαίνεται να συμπληρώνει το παζλ των δύο θανάτων, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ. Τα αποτελέσματα αναμένονται στις αρχές του Ιουνίου και τότε οι ιατροδικαστές που ορίστηκαν από την Εισαγγελία, θα βρίσκονται στη θέση να παραδώσουν το πόρισμά τους.

Αν όλα καταλήξουν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας, θα ακολουθήσουν και οι σχετικές διώξεις. Η τελική ευθεία για τις απαντήσεις γύρω από το πώς έχασαν την ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, προκύπτει και από την κλήση για κατάθεση που έχουν δεχτεί από την Ασφάλεια δύο ιατροδικαστές. Τόσο η ιατροδικαστής Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, που είχε διενεργήσει την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στην Μαλένα, όσο και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, που έκανε την νεκροτομή στην Ίριδα. Οι καταθέσεις τους κρίνονται ως εξαιρετικά κρίσιμες για τα τελικά συμπεράσματα που θα εξάγει η Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τσιόλα είναι η επιστήμονας που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις δικαστικές Αρχές της Πάτρας για πιθανή δολοφονία των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΡΑ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ