ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/05/2022 16:45

Κηφισιά - αρπαγή 6χρονου: Αποκάλυψη για τον συμβιβασμό που είχαν υπογράψει οι γονείς του Ράινερ

«Ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες. Υπογράφηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου» είπε η μητέρα του 6χρονου που απήχθη από την Κηφισιά

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κηφισιά - αρπαγή 6χρονου: Αποκάλυψη για τον συμβιβασμό που είχαν υπογράψει οι γονείς του Ράινερ
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ο συμβιβασμός που είχαν υπογράψει οι γονείς του Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν, και σύμφωνα με τον οποίο τεχνικά την επιμέλεια την είχε ο πατέρας. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του 6χρονου αναφέρει ότι είχε υπογράψει τον δικαστικό συμβιβασμό υπό καθεστώς πιέσεων κι εκβιασμών και φοβάται ότι όλη η υπόθεση θα της γυρίσει μπούμερανγκ.

Το MEGA και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» έφερε στο φως έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι γονείς του μικρού Ράινερ είχαν συμφωνήσει δικαστικά να έχουν γονική μέριμνα από κοινού, το παιδί να έχει μόνιμη κατοικία το σπίτι του πατέρα στη Νορβηγία και ότι η μητέρα θα το βλέπει το παιδί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Το έγγραφο είναι υπογεγραμμένο και από τη μητέρα του αγοριού.

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή με την Ελληνίδα μητέρα του μικρού που μέχρι πρότινος διέμενε μαζί της στην Κηφισιά, η γυναίκα είπε ότι «όπως έγραψα και στην επιστολή μου ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες. Υπογράφηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου», περιέγραψε η μητέρα του 6χρονου.

Video Loading...

«Το απόγευμα μετά τη δεύτερη συνάντηση ο πρώην μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα γύριζα σε εκείνον και υπαινισσόμενος ότι, αν δεν το έκανα, θα προχωρούσε με την οικογένειά του να με πετάξουν και έξω από τη χώρα», συνέχισε.

«Ο δικηγόρος που υπέγραψε το συμβιβασμό μού ανατέθηκε μία εβδομάδα πριν την υπογραφή του. Ξέρω πως θα τον βγάλετε μέχρι και ήρωα για ό,τι έχει κάνει. Να δεις που θα καταλήξω εγώ στη φυλακή. Το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια των εγκληματιών με τον κόσμο να τους στηρίζει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης για να διαχειριστώ συνεντεύξεις κλπ.

Έστειλα την επιστολή γιατί είδα ότι είχατε μόνο τα άρθρα του πατέρα στη Νορβηγία. Δε θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση δημόσια, χωρίς τη δυνατότητα να δώσουμε αποδείξεις λόγω προσωπικού απορρήτου αλλά και γιατί οι δικαστικές υποθέσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη», κατέληξε η μητέρα του Ράινερ που βρίσκεται στη Νορβηγία ύστερα από την αρπαγή του από το σπίτι της μητέρας στην Κηφισιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΑΙΝΕΡ ΤΖΕΙΣΟΝ ΠΕΝΤΕΡΣΕΝ ΑΡΠΑΓΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ