Μενού
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της Ασφάλειας σε έναν 60χρονο ποινικό κρατούμενο, ο οποίος καταγγέλθηκε από μία 19χρονη για τον βιασμό της. Η κοπέλα εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και είχε πάει να κάνει μπάνιο στην παραλία, στην οποία δεν υπήρχε κόσμος εκείνη την ώρα. Οπως κατήγγειλε η ίδια, την πλησίασε ένας 60χρονος και φέρεται να τη βίασε.

Μετά την καταγγελία της, οι Αρχές ταυτοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος είναι κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Κασσάνδρας και είχε πάρει άδεια εκείνη τη μέρα. Η κοπέλα εξετάστηκε κι από ιατροδικαστή. Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις Αρχές για το περιστατικό κι αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική.

Οι Aρχές επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της κρατήθηκαν για να εξεταστούν. Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι οι σχετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το τραγικό γεγονός που κατήγγειλε η νεαρή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA