Μενού
  • Α-
  • Α+

Κεντρικό πρόσωπο στην επικαιρότητα έγινε ο τράπερ Trannos, ο οποίος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, μετά τη σύλληψή του στο Μπουρνάζι επειδή είχε στην κατοχή του ένα όπλο τύπου Glock. Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, ο τράπερ Trannos αφότου αφέθηκε ελεύθερος δημοσίευσε στο Instagram ένα story στο οποίο λέει χαρακτηριστικά «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα και άλλο στο αμάξι». 

Οπως είναι λογικό, το εν λόγω story προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τον ίδιο να σπεύσει να δηλώσει στο Mega και την εκπομπή «Live News» πως η εν λόγω ανάρτηση ήταν προϊόν... χιούμορ. «Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε αρχικά. «Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

https://streamable.com/p9461c

Ο Trannos βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης (31/5) με την παρέα του στο Μπουρνάζι και οι αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο στο αυτοκίνητό του εντόπισαν το πιστόλι. Ταυτόχρονα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε το όπλο για τα γυρίσματα video clip και ήταν φίλου του. Από την πλευρά του ο φίλος ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο. Ο τράπερ στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Ισχυρίστηκε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς (σ.σ.: σε αντίθεση με όσα αυτοί υποστήριξαν) ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA