Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανδρας εν εξάλλω σήμανε συναγερμό στις Αρχές, καθώς επί ώρες βρισκόταν μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου στον Αραξο και τελικά εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης, και συνελήφθη. Οπως αναφέρει το tempo24.news ο άγνωστος στη μία περίπου τη νύχτα στάθμευσε το αυτοκίνητό του δίπλα από την 116ΠΜ.

Στο σημείο έσπευσε η στρατονομία και η ασφάλεια του στρατοπέδου, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Περιπολικά έφτασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν έως τις 5 το πρωί και τότε ο άνδρας έβαλε μπρος το αυτοκίνητο κι αιφνιδιάζοντας αστυνομικούς και στρατονόμους κατάφερε να φτάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και να ρίξει με μεγάλη ταχύτητα το όχημα στην πόρτα της 116 Πτέρυγας Μάχης.

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA