Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγήκε στον ήλιο... Η 36χρονη γυναίκα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη δύναμη της ψυχής της, συνεχίζει να ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά, ωστόσο, αυτό δεν την αποτρέπει από το να ζει. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση χωρίς τη μάσκα στη δράση του φιλοζωικού και πολιτισμικού σωματείου Αγάπη.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου εθεάθη στο Ζάππειο με την Αννίτα Ναθαναήλ η οποία είπε πως η Ιωάννα δεν επιθυμούσε να μιλήσει στις κάμερες, ωστόσο η τηλεπαρουσιάστρια δήλωσε ότι «η Ιωάννα αισθάνεται υπέροχα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε».

«Είμαστε αυτή η κοινωνία που έχουμε την ανοχή να αγκαλιάσουμε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ισχύει ότι δε πήγε καλά το τελευταίο της χειρουργείο. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε εδώ. Έχουμε υπομονή και επιμονή», πρόσθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Οι προτάσεις για την τηλεόραση και η εκπομπή με τις ανθρώπινες ιστορίες

Η 36χρονη έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις και η συμβουλή της Αννίτας Ναθαναήλ είναι να κάνει ότι εκείνη αισθάνεται. «Η Ιωάννα είναι αξιοθαύμαστο πλάσμα. Εμπνέει πολλούς ανθρώπους καθημερινά, όχι μόνο γυναίκες. Την πιστεύω, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα», δήλωσε η Ναθαναήλ.

Οσο για τις δηλώσεις συγκρατούμενης της 33χρονης Εφης Κακαράντζουλα, που της επιτέθηκε με το βιτριόλι, η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε: «Εχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της. Μακάρι να γίνει πράξη για το μέλλον, να εμπνευστούν κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τέτοιες ενέργειες».

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να δούμε την Παλιοσπύρου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Κέλλυ Χεινοπώρου είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι η 36χρονη έχει δεχθεί προτάσεις για να βρεθεί σε πάνελ εκπομπών, ωστόσο, τις έχει απορρίψει. Δεν έχει απορρίψει όμως την ιδέα να κάνει τηλεόραση και μάλιστα, το ψάχνει πολύ θερμά, καθώς θέλει να κάνει εκπομπή με ανθρώπινες ιστορίες.

Παράλληλα, αναζητά χορηγούς για την δημιουργία φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA