Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του σε χωριό της Μεσσαράς έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Κατά την απολογία του ο άνδρας υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στη Βούλα: «Ενα πουλί φταίει, άρπαξαν τα φτερά του»

Ο κατηγορίες που βαραίνουν τον φερόμενο ως δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 52χρονος είχε ζητήσει από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο για να απολογηθεί. Ο 52χρονος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο παιδιά 24 και 14 ετών. Υπόθεση που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που έγινε γνωστή και άρχισαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία τόσο εκείνος, όσο και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA