Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε λίγα λεπτά σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Θεσσαλονίκη. Η καταιγίδα, αλλά και το χαλάζι που είχε μέγεθος στραγαλιού προκάλεσε πολλά προβλήματα στην συμπρωτεύουσα. Όπως αναφέρει το thess.gr, λόγω των μανιασμένων ανέμων, το χαλάζι είχε πολύ μεγάλη ταχύτητα προκαλώντας έντονο θόρυβο και η θερμοκρασία έπεσε αρκετούς βαθμούς μέσα σε μερικά λεπτά.

Πτώσεις δέντρων λόγω της καταιγίδας- Ποτάμια οι δρόμοι

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, πολλοί δρόμοι ακόμη και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε «ποτάμια», με αποτέλεσμα οι πεζοί να δυσκολεύονται να τους διασχίσουν, ενώ όπως γράφει το grtimes.gr την ίδια στιγμή οι ταχύτητες των αυτοκινήτων ήταν πολύ χαμηλές λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Στο βίντεο του GRTimes, ένα δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στην οδό Παπάφη, ενώ σε άλλη περίπτωση στην οδό Μπότσαρη, μεγάλο κλαδί δέντρου έσπασε και έπεσε επίσης σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο.

Χαλάζι σαν…μεγάλα φουντούκια στο Αμύνταιο

Χαλάζι σαν μεγάλα φουντούκια έπεσε περί τις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αμύνταιο Φλώρινας και στις γύρω περιοχές, σύμφωνα με το kozanimedia.gr

Χαλαζόπτωση και στη Λάρισα

Χαλαζόπτωση πριν λίγη ώρα το απόγευμα της Δευτέρας λίγο έξω από τη Λάρισα και ειδικότερα στα χωριά Πλατύκαμπος, Μελία και Χάλκη.

Το χαλάζι ήταν αρκετά μεγάλο όπως μετέδωσε το onlarissa.gr με αποτέλεσμα να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε πράσινες καλλιέργειες στην περιοχή και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA