Μενού
  • Α-
  • Α+

Την σκότωσε γιατί του είπε να χωρίσουν. Ετσι... απλά, άλλη μία γυναίκα μαρτύρησε επειδή θέλησε να αφήσει τον σύζυγό της. Της έριξε δύο σφαίρες και στέρησε από τις κόρες τους τη μητέρα του κι από τα εγγόνια τους τη γιαγιά τους. Ο 64χρονος μετέπειτα αυτόχειρας εκτέλεσε εν ψυχρώ την 59χρονη εν διαστάσει γυναίκα του, με την οποία διέμενε στο ίδιο σπίτι επειδή επέμενε να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς στο σπίτι που ζούσαν μαζί για χρόνια πριν ο δράστης αποφασίσει να κόψει το νήμα της ζωής της γυναίκας του. Eνα έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τα κακέκτυπα της πατριαρχικής κοινωνίας. Τα περί «δεν είχαν δώσει δικαιώματα» και «ήταν καλοί άνθρωποι και δεν ενοχλούσαν κανέναν» αποτελούν ύβρη στη μνήμη της νεκρής γυναίκας που δολοφονήθηκε ειδεχθώς από έναν ακόμη άνανδρο που αποφάσισε για τη ζωή της.

Τραγική φιγούρα η κόρη της θανούσης, η οποία μπήκε στο σπίτι κι αντίκρισε το φρικτό έγκλημα. Οπως ανέφεραν οι γείτονες, οι κραυγές της και οι εκκλήσεις για βοήθεια τρύπησαν τα τζάμια και τους τοίχους της γειτονιάς της οικογένειας στην Προσοτσάνη της Δράμας που έσπευσε να δει τι είχε συμβεί και να καλέσει τις Αρχές και τα ασθενοφόρα. Χθες στις 08:30 το πρωί η μία κόρη του ζευγαριού πήγε στο πατρικό της γιατί δεν μπορούσε να βρει τη μητέρα της, η οποία της κρατούσε καθημερινά τα παιδιά της... «Περίπου στις 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από τη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα», δήλωσε στο grtimes μια γειτόνισσα. «Ακουσα να λέει ''βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια'' έτρεξα και τι να δω... Είπα να φέρω γιατρό, αλλά εκείνος μου είπε πως δεν είναι δικιά μας δουλειά, αλλά της Αστυνομίας. Είδα την κόρη πεσμένη...», συνέχισε.

Συγγενής του δράστη, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως η γυναίκα είχε σκοπό να φύγει από το σπίτι. «Για σκεφτείτε ένα παιδί να δει τους γονείς του σε μια τέτοια κατάσταση, νομίζω ότι είναι μόνο και στο άκουσμα τραγικό. Ξέρω βέβαια ότι κρατούσαν τα παιδιά επειδή πήγαινε στη δουλειά το κορίτσι, από εκεί και πέρα προφανώς δεν εμφανίστηκαν το πρωί και ανησύχησε, να δει τι έγινε», είπε και πρόσθεσε: «Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε, γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο - τρεις μέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ».

Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει

Η δολοφονημένη γυναίκα διαισθανόταν πως κάποια μέρα ο σύζυγός της θα την σκότωνε, καθώς σύμφωνα με τον Alpha είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη και γειτόνισσά της, ότι φοβόταν πως θα της κάνει κακό. Συγκεκριμένα, η 59χρονη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της. Τελικά, δεν πρόλαβε να τον αφήσει καθώς ο δολοφόνος είχε δουλέψει καλά το σχέδιό του.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όπου το ζευγάρι καυγάδισε, με την κατάληξη να είναι τραγική. Ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας, αλλά οι περίοικοι ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν το ποιόν του. Το γνώριζε καλά η 59χρονη, το φώναζε, αλλά δεν εισακούστηκαν οι ανησυχίες της και τελικά το πλήρωσε με τη ζωή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA