Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοβαρό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Σκόπελο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία κοπέλα 17 ετών βρέθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με την κατάστασή της να απαιτεί άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη.  

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ιδια αιτία θανάτου στο πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ιριδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό ενημέρωσε για περιστατικό περίπου στις 2 τα ξημερώματα με την κοπέλα να διακομίζεται από το λιμάνι της Σκοπέλου με το πλωτό ασθενοφόρο 1067 στο λιμάνι του Βόλου και από εκεί με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, προκειμένου να εισαχθεί για άμεση νοσηλεία. 

Τα αίτια του ατυχήματος της νεαρής κοπέλας δεν έχουν γίνει γνωστά και το Λιμενικό της Σκοπέλου διεξάγει έρευνα γύρω από τις συνθήκες. 

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο του Βόλου, διακομίσθηκε και μία 21χρονη οδηγός δικύκλου που τραυματίστηκε το πρωί σε τροχαίο στη Σκιάθο. Η 21χρονη οδηγούσε δίκυκλο στο οποίο επέβαινε και άλλο άτομο. Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί. Η 21χρονη κινούνταν προς το κεντρικό λιμάνι όταν από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με όχημα της πυροσβεστικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA