Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 39χρονου Θύμιου Μπουγά στον Πύργο, μετά από το ακραίο bullying που δεχόταν από ασυνείδητους νεαρούς κατοίκους της περιοχής, καθώς μία νέα μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα αλλά παράλληλα να ανανεώσει τις ελπίδες για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, ενώ όλα τα στοιχεία και οι μαρτυρίες έδειχναν πως ο 39χρονος άνδρας είχε φύγει από την περιοχή του Πύργου μετά το bullying που είχε δεχθεί, η μαρτυρία ενός κατοίκου του Πύργου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα καθώς ισχυρίζεται πως τον είδε στην πόλη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα patrisnews.com, κάτοικος του Πύργου ισχυρίζεται πως τα ξημερώματα της Τετάρτης, είδε τον Θύμιο Μπουγά, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου. Πρόκειται για ένα σημείο που βρίσκεται αρκετά κοντά στο σπίτι που τα τελευταία χρόνια είχε βρει καταφύγιο ο Θύμιος.

Μάλιστα, πάντα με τις ίδιες πηγές, ο πολίτης είναι τόσο σίγουρος πως πρόκειται για τον 39χρονο άνδρα, αφού όπως ισχυρίζεται, του μίλησε. Μετά τη συγκεκριμένη μαρτυρία, οι αρχές προχώρησαν εκ νέου σε εκτεταμένη έρευνα στις γύρω περιοχές, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το παραμικρό για τον ταλαίπωρο άνθρωπο, που είχε επιλέξει να ζει στις σκιές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θύμιος Μπουγάς έχει να δώσει σημάδια ζωής από τις 4 Μαΐου. Ολο αυτό το διάστημα, ο Θύμιος παραμένει άφαντος, παρά τις μαρτυρίες που τον ήθελαν στον Πειραιά, στην Πάτρα, ακόμα και στην Κρήτη. Να θυμίσουμε πως για τον εντοπισμό του, είχε μεταβεί στην περιοχή του Πύργου και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα με ειδικό εκπαιδευμένο σκύλο προκειμένου να βρουν ένα πολύτιμο στοιχείο που θα τους οδηγούσε πιο κοντά στα ίχνη του. Τόσο η αδελφή του που ζει στον Πύργο όσο και εκείνη που ζει στην Κρήτη, απευθύνουν όλο αυτό το διάστημα δραματικές εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για τον αδερφό τους, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA