ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/06/2022 21:55

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Θετική η Ρούλα Πισπιρίγκου στο να γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας

Την ώρα που πληροφορίες θέλουν το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένς και Ιριδας να «δείχνει» εγκληματική ενέργεια, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει πως δεν έχει αντίρρηση για εκταφή της Τζωρτζίνας, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Θετική η Ρούλα Πισπιρίγκου στο να γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας
Πηγή: shutterstock, facebook
Ανάγνωση:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, την ώρα που αναμένεται με αγωνία το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά, για το θάνατο των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ιριδας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το πόρισμα -που θα δοθεί στις αρχές την ερχόμενη Τρίτη- «δείχνει» πως η αιτία θανάτου των δύο μικρών κοριτσιών είναι εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα, μετά από τη χθεσινή μαραθώνια κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο τμήμα ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, όπου εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος της 33χρονης αναφέρθηκε στα πορίσματα για τη Μαλένα και την Ίριδα, επισημαίνοντας πως η κατηγορουμένη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

O Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην τηλεόραση του MEGA σχετικά με τα αποτελέσματα των δειγμάτων αίματος της Τζωρτζίνας, που ήταν καθαρές από κεταμίνη. Σύμφωνα με τον ίδιο η μη ανεύρεση κεταμίνης αποτελεί σημαντικό στοιχείο γιατί αφενός δεν προκύπτει κάποια αιτιολογία για το καρδιακό ιστορικό που είχε, αφετέρου γιατί η κεταμίνη εμφανίζεται μόνο την ημέρα θανάτου του παιδιού, την 29η Ιανουαρίου, μέσα σε έναν χώρο που η ουσία ήταν διαθέσιμη στους γιατρούς και όχι στην κατηγορουμένη.

Video Loading...

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει την ώρα λήψης των δειγμάτων, απάντησε: «Είναι διάσπαρτες σε διάφορες μέρες της νοσηλείας της, σε βαθμό ώστε να καλύπτουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το επίδικο 9μηνο στο οποίο είχε τα προβλήματα».

Πρόσθεσε πως για κάθε στοιχείο υπάρχει ένας επιστημονικός αντίλογος, και εφόσον δεν προκύπτει κάτι θετικά, όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις και πρόσθεσε πως η κατηγορουμένη δεν είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα, ακόμα και στην εκταφή. Τέλος, σχετικά με τα πορίσματα για την Μαλένα και την Ίριδα, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, επιμένει στην αρχική της δήλωση πως δεν υπήρχε περίπτωση να στραφεί ενάντια στα παιδιά της και αρνείται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΤΡΑ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΑΦΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ