Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα, όπου εκτελεστές γάζωσαν με τουλάχιστον 25 σφαίρες έναν 38χρονο, ο οποίος συνδεόταν με εγκληματικές ενέργειες, όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ήταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου βενζίνης στο οποίο εκτελέστηκε το κατά τα φαινόμενα συμβόλαιο θανάτου. Ο θανών δεν κυκλοφορούσε τυχαία άλλωστε με θωρακισμένη BMW και προστασία, η οποία τελικά δεν τον έσωσε από τους στυγνούς εκτελεστές που τον σκότωσαν μόλις βγήκε, με τις ριπές να προέρχονται από δύο Καλάσνικοφ.

Οι συγγενείς του θύματος, που βρίσκονταν στο σημείο και θρηνούσαν τον χαμό του 38χρονου, ήταν προφανώς ιδιαίτερα φορτισμένοι κι ένας εξ αυτών κατέρρευσε με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον διακομίσει εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Περίοικοι έλεγαν στο Reader ότι όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέχρι να καταλάβουν τι είχε γίνει, οι δράστες είχαν επιβιβαστεί στο όχημα και εξαφανίστηκαν από το σημείο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ ακόμα και στη στάση το λεωφορείου που βρισκόταν ακριβώς απέναντι υπήρχε κόσμος, οι δράστες δεν πτοήθηκαν κι έφεραν εις πέρας το συμβόλαιο σε χρόνο dt. «Πρέπει να ήταν επαγγελματίες, όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέχρι να καταλάβουμε τι είχε γίνει και να βγούμε να δούμε, είχαν εξαφανιστεί» είπε στο Reader ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αλλά και ο πατέρας του, ήταν γνώριμοι των Αρχών κι εξετάζεται η σχέση τους με ανθρώπους της νύχτας, που έχουν ηγηθεί στο παρελθόν των συνδικάτων του εγκλήματος, που αφορά σε προστασία, λαθρεμπόριο καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι αξιωματικοί του Εκβιαστών και του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν κατά πόσο συνδέεται η δολοφονία στο Γέρακα, με την εκτέλεση του Σκαφτούρου τη Δευτέρα του Πάσχα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας και με του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστό στην πιάτσα κι ως «σαμπρέλα» ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο και θεωρούταν αφενός αρχηγός σπείρας εκβιαστών, αφετέρου διακινητής λαθραίων καυσίμων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA