Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Σαντορίνη και είχε ως θύμα ένα ανυπεράσπιστο γατάκι το οποίο θανατώθηκε βάρβαρα από «ανθρώπους» που ήθελαν να στείλουν ένα «μήνυμα» στην πρόεδρο της κοινότητας Καμαρίου, η οποία και στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές, ωστόσο, το τελευταίο συμβάν ήταν απάνθρωπο κι άνανδρο.

Οι άγνωστοι αφού σκότωσαν το μικρό γατί το έβαλαν σε σακούλα και στην συνέχεια το κρέμασαν στο πόμολο της εξωτερικής πόρτας της οικίας της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρίου κ. Μαριάννας Πελέκη, όπως αναφέρει το santorinipress.gr.

Η πρόεδρος ενημέρωσε αμέσως το Α.Τ. Θήρας και υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων. Η πρόεδρος του Καμαρίου στη Σαντορίνη έχει δεχθεί απειλές στο παρελθόν και υποθέτει πως η αποτρόπαιη αυτή πράξη έρχεται να συμπληρώσει απειλές που έχει δεχθεί κατά το προηγούμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να αποτελεί μήνυμα με αποδέκτη την ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA