Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια άτυχη στιγμή είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ύστερα από τη βόλτα που έκανε στο Ντέλαγουερ σταμάτησε για να μιλήσει σε συγκεντρωμένο πλήθος κι έπεσε από το ποδήλατό του. Βίντεο του Λευκού Οίκου δείχνει τον 79χρονο πρόεδρο να σηκώνεται αμέσως μετά την πτώση του και να καθησυχάζει λέγοντας: «Είμαι καλά». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε ποδήλατο με την «Πρώτη Κυρία» Τζιλ Μπάιντεν σε ένα κρατικό πάρκο κοντά στο παραλιακό τους σπίτι στο Ρεχόμποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ και είχε σταματήσει για να μιλήσει σε κόσμο όταν έπεσε.

Ο πρόεδρος είπε σε ένα μικρό πλήθος από συνοδοιπόρους και δημοσιογράφους ότι είχε χάσει την ισορροπία του καθώς προσπαθούσε να βγάλει ένα πόδι από το κλιπ του ποδηλάτου. «Δεν χρειάζεται ιατρική φροντίδα», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. «Ο Πρόεδρος ανυπομονεί να περάσει το υπόλοιπο της ημέρας με την οικογένειά του». Οντας ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ, η υγεία του Μπάιντεν αποτελεί αντικείμενο συνεχούς προσοχής, ιδίως καθώς αυξάνονται οι εικασίες για το αν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία το 2024.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA