ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/06/2022 19:00

Τζο Μπάιντεν: Επεσε από το ποδήλατο μετά τη βόλτα του στο Ντέλαγουερ

Ο Αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να σταματήσει για να μιλήσει με περαστικούς και με δημοσιογράφους αλλά δυσκολεύτηκε να κατεβάσει το πόδι του από το πετάλι και έπεσε όντας σταματημένος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τζο Μπάιντεν: Επεσε από το ποδήλατο μετά τη βόλτα του στο Ντέλαγουερ
Πηγή: Ap Photos
Ανάγνωση:

Μια άτυχη στιγμή είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ύστερα από τη βόλτα που έκανε στο Ντέλαγουερ σταμάτησε για να μιλήσει σε συγκεντρωμένο πλήθος κι έπεσε από το ποδήλατό του. Βίντεο του Λευκού Οίκου δείχνει τον 79χρονο πρόεδρο να σηκώνεται αμέσως μετά την πτώση του και να καθησυχάζει λέγοντας: «Είμαι καλά». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε ποδήλατο με την «Πρώτη Κυρία» Τζιλ Μπάιντεν σε ένα κρατικό πάρκο κοντά στο παραλιακό τους σπίτι στο Ρεχόμποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ και είχε σταματήσει για να μιλήσει σε κόσμο όταν έπεσε.

Ο πρόεδρος είπε σε ένα μικρό πλήθος από συνοδοιπόρους και δημοσιογράφους ότι είχε χάσει την ισορροπία του καθώς προσπαθούσε να βγάλει ένα πόδι από το κλιπ του ποδηλάτου. «Δεν χρειάζεται ιατρική φροντίδα», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. «Ο Πρόεδρος ανυπομονεί να περάσει το υπόλοιπο της ημέρας με την οικογένειά του». Οντας ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ, η υγεία του Μπάιντεν αποτελεί αντικείμενο συνεχούς προσοχής, ιδίως καθώς αυξάνονται οι εικασίες για το αν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία το 2024.

Πηγή: Ap Photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΗΠΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ