Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι από τις στιγμές που σε κάνουν να συγκινηθείς. Μια νεαρή πρόσφυγας γέννησε μεσοπέλαγα σε μια βραχονησίδα ανατολικά της Μυτιλήνης ένα υγιέστατο αγοράκι. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους, όμως η γέννηση του αγοριού ήταν επεισοδιακή. 

Διαβάστε ακόμηΛάρισα: Μυστήριο με την 51χρονη που ήταν κλεισμένη για 42 χρόνια – Καθαρό το σπίτι, με κάγκελα στα παράθυρα

Κι αυτό γιατί η νεαρή πρόσφυγας βρισκόταν σε μια βάρκα μαζί με άλλα 29 άτομα, που ξεκίνησαν τα ξημερώματα από τα παράλια της Τουρκίας και έφτασαν στη νησίδα Μπαρμπαλιάς στα Τοκμάκια, ανατολικά της Λέσβου. 

Η περιπέτεια για τη νεαρή πρόσφυγα ξεκίνησε όταν η βάρκα έμεινε ακυβέρνητη. Οι πρόσφυγες κατάφεραν να επικοινωνήσουν και να ζητήσουν βοήθεια, δίνοντας το στίγμα τους. Έτσι η γυναίκα βρέθηκε στα βράχια να γεννά, με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να την βοηθήσουν και να αποτρέψουν τον οποιοδήποτε κίνδυνο για το βρέφος της. 

https://www.instagram.com/p/CfHKIRSqHE_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αμέσως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο λιμάνι της Μυτιλήνης παρέλαβε τη γυναίκα και το βρέφος και τους μετέφερε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο, όπου βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τους ανθρώπους του νοσοκομείου να τους περιθάλπουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA