Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλογρηά που κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Η πλευρά Πισπιρίγκου αναμένεται να αμφισβητήσει το πόρισμα αυτό, με το δικηγόρο της να δηλώνει την Κυριακή ότι: «πρέπει να δούμε αν στο πόρισμα για Μαλένα και Ιριδα επιβεβαιώνονται τα παθολογικά αίτια». Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει έως και την Τρίτη ως ύποπτη και για αυτές τις δύο υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον φάκελο. Την ίδια ώρα φως στο καλά κρυμμένο μυστικό για την ώρα της δολοφονίας της Ιριδας φαίνεται πως ρίχνει η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δεν προσδιόρισε με σαφήνεια, τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ημέρα που πέθανε η Ιριδα. Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν στα χέρια τους τον φάκελο για την Μαλένα και την Ιριδα καλούνται να βρουν τον δολοφόνο τους.

Ιατροδικαστές: Ειναι δολοφονία

«Ιατροδικαστικά έχει τελειώσει η υπόθεση. Είναι σαφές το νέο πόρισμα από τους κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρηα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, έχει προέλθει από ασφυξία και ότι πρόκειται για δολοφονία», είπε την Κυριακή, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, αναφερόμενος στο θρίλερ με την δολοφονία των τριών μικρών αδελφών στην Πάτρα.

Η γραμμή της Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης κατηγορουμένης, Οθωνα Παπαδόπουλο, η εντολέας του θα αμφισβητήσει το τελικό πόρισμα των παιδιών, καθώς δεν ξέρουν εάν είναι ακριβές και πάνω σε τι στηρίζεται. «Δε γνωρίζουμε τι εξετάσεις έχουν γίνει και τι έχει προηγηθεί πριν το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ιριδα. Δεν θεωρώ ότι το πόρισμα είναι μια “βίβλος” που πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα», τόνισε ο δικηγόρος, μιλώντας στο Mega.

Σε ό,τι αφορά στο θάνατο της Ιριδας που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, ενώ μαζί της ήταν η κατηγορουμένη και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος επισήμανε πως το 6μηνών μωρό είχε διαγνωστεί με καρδιολογικό πρόβλημα που είχε εκ γενετής και «πρέπει να δούμε τι λέει σχετικά με αυτό το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα». Σχετικά με την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδερφής της κατηγορούμενης, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως «δεν την βλέπει στο κάδρο» καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να της αποδώσουν οποιαδήποτε κατηγορία. «Είναι πολύτιμη πηγή πληροφόρησης ως μάρτυρας, είναι πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA