Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παραβατικότητα των ανηλίκων έχει χτυπήσει «κόκκινα» Αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη συμμορίας στη Λ. Βουλιαγμένης το βράδυ της περασμένης Κυριακής, πολύ κοντά στην πλατεία Παναγούλη, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο παιδιών ηλικίας 15 ετών (σ.σ.: ο ένας δέχτηκε κλομπιά στο κεφάλι κι έκανε 10 ράμματα κι ο άλλος δέχτηκε κατσαβιδιά στο στήθος και χρειάστηκε νοσηλεία), αποδεικνύεται ότι ο Αγιος Δημήτριος μετράει πολλές ανοιχτές πληγές.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο της ΕΡΤ έχει καταγραφεί η συμπλοκή μεταξύ ανήλικων μαθητών έξω από σχολείο της περιοχής. Οπως φαίνεται στο βίντεο της συμπλοκής που συνέβη πριν από περίπου 10 μέρες, οι νεαροί κατέγραψαν τα βίαια επεισόδια και ανέβασαν σχετικό υλικό από την συμπλοκή στο διαδίκτυο. Οι νεαροί, όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν ραντεβού έξω από σχολικό συγκρότημα στον Αγιο Δημήτριο. Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την Αστυνομία. Ο καυγάς προσωρινά σταμάτησε, αλλά όπως ενημέρωσαν οι νεαροί μέσα από τα social media έδωσαν ραντεβού για συνέχεια στη βεντέτα σε άλλο σημείο της πόλης.

Μετά από δυο τρεις μέρες υπήρξε και νέο ραντεβού ανηλίκων και πάλι στον Αγιο Δημήτριο για να λύσουν τις «διαφορές» τους με άγριο ξύλο. Οι Αρχές είναι ιδιαίτερα προβληματισμένες από την παραβατική συμπεριφορά που επιδεικνύουν μικρά παιδιά που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν μαχαίρια, κατσαβίδια, κλομπ, αλυσίδες, σπρέι κι ό,τι άλλος βρεθεί στα χέρια τους και μπορεί να καταφέρει ακόμα και θανάσιμα χτυπήματα σε παιδιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA