ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/06/2022 12:56

Πανελλήνιες 2022: Ανοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα των μαθητών - Πού θα δείτε τις βαθμολογίες

Αγωνία τέλος για δεκάδες χιλιάδες τελειόφοιτους Γενικών κι Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων 2022. - Πώς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πανελλήνιες 2022: Ανοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα των μαθητών - Πού θα δείτε τις βαθμολογίες
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Αγωνία τέλος για δεκάδες χιλιάδες τελειόφοιτους Γενικών κι Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων 2022. Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και να συμπληρώσουν στην σχετική πλατφόρμα τα στοιχεία τους, ώστε να δουν τις επιδόσεις τους στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ.

Οι υποψήφιοι μπαίνουν στην ιστοσελίδα minedu.gov.gr κι ακολουθούν τον σύνδεσμο results.it.minedu.gov.gr όπου συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και βλέπουν τις βαθμολογίες τους πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ