ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/07/2022 12:02

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Παραιτήθηκε ο ένας δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με τον Οθωνα Παπαδόπουλο συνεχίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο πλευρό της, καθώς ο έτερος δικηγόρος που είχε οριστεί από την ανακρίτρια, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, παραιτήθηκε καθώς ολοκληρώθηκε η ανάκριση

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Παραιτήθηκε ο ένας δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Με έναν δικηγόρο έμεινε η προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονς κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Οθωνα Παπαδόπουλο, καθώς ο έτερος διορισμένος δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της, μιας κι έληξε η υποχρέωσή του να την εκπροσωπεί ύστερα από τον ορισμό του από την 18η τακτική ανακρίτρια κυρία Χριστίνα Σαλάππα. Ο κ. Ζάρδας ενημερώνει ότι δεν θα εμπλακεί καθόλου και στην έτερη υπόθεση, των άλλων δύο νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, Μαλένας και Ιριδας.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ζάρδα έχει ως εξής: «Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Video Loading...

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου. Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΡΔΑΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ