Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φωτιά που ξέσπασε στην Αργολίδα τέθηκε υπό έλεγχο με τους πυροσβέστες να δίνουν μεγάλη μάχη με τις φλόγες το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Ιουλίου. Οι εικόνες που μεταδίδονταν από την Αργολίδα ήταν δραματικές.

Η φωτιά μπήκε μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του AMANZOE με τους πυροσβέστες να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Στο σημείο βρισκόταν και ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, ο οποίος ανέβασε συγκλονιστικές εικόνες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Ήταν μια νύχτα χωρίς ύπνο. Φροντίσαμε όμως να μην τραυματιστεί κανείς και η καταστροφή περιορίστηκε. Όλο το προσωπικό μας είναι σε θέση να καθαρίσει και να αποκαταστήσει τις ζημιές σε ορισμένους από τους εξωτερικούς χώρους και κυρίως στη φύση. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι συμμετείχαμε σε αυτόν τον άνισο αγώνα και σε όλους όσοι εργάζονται για να διατηρήσουν τη θέση του Amanzoe στην κορυφή του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου.

Η αρχική ανάρτηση του Μίλτου Καμπουρίδη, το βράδυ της Δευτέρας:

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Μίλτος Καμπουρίδης στο Instagram την επόμενη μέρα της φωτιάς είναι αυτές: 

https://www.instagram.com/p/CfnkwuEq1pF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA