Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός φυλακής θα βρεθεί μέσα τις επόμενες ώρες ο Βρετανός πατέρας που προ εβδομάδων είχε κατηγορηθεί για το βιασμό της 34χρονης κόρης του στα Μάλια της Κρήτης, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν σε διακοπές.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του μετά από ένα χρόνο φυλακής

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 70χρονος αποφυλακίζεται με διάταξη της αρμόδιας Ανακρίτριας Ηρακλείου. Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ήρθε μετά και την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου γενετικού υλικού, που έδειξε ότι το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της γυναίκας δεν ταυτοποιείται με αυτό του πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με αφορμή και τη διάσταση που είχε λάβει το θέμα, από την πλευρά της Δικαιοσύνης και ιδιαίτερα του αρμόδιου Ανακριτικού Γραφείου που χειρίζεται την υπόθεση, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για επίσπευση της διαδικασίας ελέγχου του γενετικού υλικού, η οποία συνήθως είναι αρκετά χρονοβόρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη έδωσε σχετικές συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της χώρας της, επιμένοντας στο ότι δεν ήταν ο πατέρας της ο άνδρας που την βίασε. Πλέον ο Βρετανός αναμένεται να αποφυλακιστεί άμεσα από τις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται προσωρινά μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA