Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε παράταση για να καταθέσει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας με απολογητικό υπόμνημα. Ταυτόχρονα, η Χριστίνα Τσάκωνα που έκανε την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση για την Μαλένα φαίνεται να επέμεινε στον ισχυρισμό πως το παιδί εξέπνευσε από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με πληροφορίες. Στο μεταξύ, η έκθεση Καρακούκη – Καλόγρηα για τη Μαλένα έχει τρία διαφορετικά σημεία από αυτή της κυρίας Τσάκωνα για τη Μαλένα, τα οποία παίζουν κομβικό ρόλο στο αν το παιδί δολοφονήθηκε. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τεχνικοί σύμβουλοι από το εξωτερικό στο πλευρό της Πισπιρίγκου

Για να αντικρούσει τα στοιχεία του πορίσματος Καρακούκη και Καλόγρια, η 33χρονη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο, να βρει τεχνικούς συμβούλους από το εξωτερικό. Σύμφωνα με το STAR, για τον θάνατο της Μαλένας, υπάρχουν τρεις διαφορές ανάμεσα στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα και τη δεύτερη των Καρακούκη – Καλόγρηα.

Οι τρεις διαφορές στις ιατροδικαστικές Τσάκωνα - Καρακούκη, Καλόγρηα: 

Αιτία θανάτου: 

  • Χριστίνα Τσάκωνα (πρώτη ιατροδικαστική έκθεση): Ηπατική ανεπάρκεια 
  • Καρακούκης – Καλόγρηας: Ασφυκτικός θάνατος 

Εκδορές στη μύτη:

  • Χριστίνα Τσάκωνα: Περιθανάτιες λόγω αναζωογόνησης
  • Καρακούκης – Καλόγρηας: Προθανάτιες από τα νύχια του δράστη 

Κοκκινίλα στο δεξί μάγουλο: 

  • Χριστίνα Τσάκωνα: Σημάδι τετράγωνου σχήματος από ταινία κατά την τοποθέτηση τραχειοσωλήνα 
  • Καρακούκης – Καλόγρηας: Χέρι δράστη 

Η κατάθεση της Χριστίνας Τσάκωνα: Παθολογικά αίτια θανάτου 

Στην κατάθεσή της η Χριστίνα Τσάκωνα επέμεινε σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε παθολογικά αίτια. «Εν κατακλείδι θα ήθελα να αναφέρω ότι όλες οι πληροφορίες οι οποίες μου εδόθησαν από το νοσοκομείο και την παραγγέλλουσα αρχή, ήτοι θάνατος παθολογικής αιτιολογίας, ήταν συμβατές με τα δικά μου ευρήματα όπως αυτά προέκυψαν από τις διενεργηθείσες εξετάσεις» σημείωσε η ιατροδικαστής, σύμφωνα με το MEGA. 

«Τα δικά μου ευρήματα βασίζονται στην παθολογοανατομική και τοξικολογική εξέταση και μόνο. Για το τι μπορεί να έχει συμβεί ή ποια η κατάσταση της ασθενούς πριν τον θάνατο εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αν λάβουμε υπόψη όσα μου αναφέρατε, την προγενέστερη δηλαδή καλή κλινική εικόνα του παιδιού και όλα τα υπόλοιπα που μου λέτε αλλά και τα αποτελέσματα της παθολογοανατομικής εξέτασης, σαφώς και δίνεται η εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν ήταν χρόνιο, αλλά προέκυψε κάτι το οξύ», υποστηρίζει η Χριστίνα Τσάκωνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA