Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» να έριξε αυλαία για φέτος, όμως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έκαναν και πλάκα. Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη έκανε ένα αστείο στην Ματίνα Παγώνη με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να ανταποκρίνεται με χιούμορ. 

«Ένας από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες αυτή τη χρονιά ήταν η Ματίνα Παγώνη, που ήταν κάθε Παρασκευή μαζί μας», ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Άσχετα που πριόνιζε την καρέκλα μου όλο τον χρόνο» σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη. «Αφού το συμβόλαιο το έχετε στα χέρια σας… Τι φοβάστε όταν έχετε υπογράψει συμβόλαιο; Μα είναι δυνατόν να το λέτε και να το ξαναλέτε; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο κ. Χασαπόπουλος δεν σας αποχωρίζεται», της απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

«Η σχέση σας έχει πάει σε άλλο επίπεδο» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Δεν σας αποχωρίζεται. Πείτε το στον κόσμο να μην ανησυχεί,  να το καταλάβετε κι εσείς και να αισθανθείτε σιγουριά» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA