Ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε συρμό του μετρό που περνούσε από το Μοναστηράκι και είχε κατεύθυνση το Αιγάλεω. Δυο γυναίκες άρχισαν να καυγαδίζουν μέσα στον συρμό και τότε μία έβγαλε από την τσάντα της ένα σπρέι πιπεριού και άρχισε να την ψεκάζει. Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να είναι έντρομοι, καθώς προσπαθούσαν να προφυλαχθούν.
Στις 19.04 ο συρμός έμεινε για επτά λεπτά ακινητοποιημένος στο Μοναστηράκι με τους επιβάτες να αποβιβάζονται και να καταγγέλλουν το περιστατικό. Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον συρμό για να εντοπίσουν την δράστιδα.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.