Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένταση ξεκίνησε η εβδομάδα στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Αρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Καραμέρο να λογομαχούν με αφορμή την αποφυλάκιση Λιγνάδη. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε για a la carte Δικαιοσύνη λέγοντας χαρακτηριστικά «όταν τους βολεύει (σ.σ.: τον ΣΥΡΙΖΑ) η απόφαση για τη σκευωρία Novartis - Παπαγγελόπουλος, είναι υπέροχο το δικαστήριο, στο άλλο (σ.σ.: αποφυλάκιση Λιγνάδη) σκούζουν. Δε γίνεται στο ένα να σκούζεις και στο άλλο όχι» είπε ο Πορτοσάλτε.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, ο Πορτοσάλτε επιτέθηκε ξανά στον Καραμέρο λέγοντάς του «ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά», με τον Καραμέρο να του ανταπαντά ότι «εγώ εκπροσωπώ τον εαυτό μου, να είσαι πιο ευγενικός με τους καλεσμένους σας. Εσύ μπορεί να εκπροσωπείς την alt right στην Ελλάδα, όταν θα έρθω ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να είσαι πιο επιθετικός».

Η ένταση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στο πάνελ με τον Πορτοσάλτε να λέει σε άλλο σημείο «οι προσωπικές αναφορές είναι προϊόν άκρατης ηλιθιότητας και λαϊκισμού...» για να έρθει η απάντηση  του Καραμέρου: «Δηλαδή λες ηλίθιους τους συνομιλητές σου; Ποιος ασχολήθηκε μαζί σου;» του είπε με την παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Αναστασοπούλου να προσπαθεί να τους επαναφέρει στην τάξη...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA