Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λάρισα με θύμα έναν 55χρονο και θύτη τον 18χρονο γιο του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο νεαρός μαχαίρωσε επανειλημμένα τον πατέρα του την ώρα που ο τελευταίος κοιμόταν με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πολύ σοβαρά τραύματα, με τα οποία παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 18χρονος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει την επίθεση και περίμενε να κοιμηθεί ο πατέρας του, για να την υλοποιήσει. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ρίξουν φως, στα αίτια της αιματηρής επίθεσης.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ, όπου ο νεαρός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μαχαίρωσε τον πατέρα του, την ώρα που κοιμόταν. Το έγκλημα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε το βράδυ της Πέμπτης (21/7) κι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Ο πατέρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Οι γείτονες, όπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες έκαναν λόγο για μια προβληματική οικογένεια, από την οποία δεν έλειπαν οι συχνές εντάσεις και οι καυγάδες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA