Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στον νότιο πάρκο, με άνδρα που παρέμενε επί ώρες οπλισμένος και έχοντας στην κατοχή του φιάλη υγραερίου απειλούσε να αυτοκτονήσει στο πάρκινγκ που είχε ταμπουρωθεί. Υστερα από πολλές ώρες, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και μετά από διαπραγματεύσεις ωρών, αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον αφοπλίσουν και να τον οδηγήσουν στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Νωρίτερα, διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθούσε να τον πείσει να παραδώσει το όπλο και τη φιάλη υγραερίου, ενώ στο σημείο βρίσκονταν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του άνδρα. Παράλληλα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει επί πολλές ώρες για λόγους ασφαλείας την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Tο χρονικό της υπόθεσης

Ο 45χρονος Ρομά άνδρας περίπου στις 8 το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε σε πάρκινγκ στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στο σημείο. Τον είδαν να έχει καραμπίνα και τον πλησίασαν, όμως άρχισε να τους απειλεί. Παράλληλα διαπίστωσαν ότι είχε και φιάλη υγραερίου. Αμεσα κλήθηκε διαπραγματευτής κι έγιναν προσπάθειες να τον μεταπείσουν να παραδοθεί. Ο άνδρας, που φέρεται να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για ψυχικά προβλήματα, φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο απ' ό,τι έλεγε τον έχει καταβάλει και δεν βρίσκει λύση... Στο σημείο είχαν σπεύσει και συγγενείς του προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν για να παραδοθεί. Μάταια προσπάθησε να το κάνει και η κόρη του, η οποία τον πλησίασε όμως δεν την άκουσε.

Κάποια στιγμή έγινε κι ανεπιτυχής προσπάθεια των αστυνομικών να τον αφοπλίσουν, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις. Το θρίλερ συνεχιζόταν για ώρες και τελικά ύστερα από ένα εξάωρο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να του πάρουν την καραμπίνα, δίνοντας τέλος στο ολονύχριο θρίλερ το οποίο εκτυλίχθηκε στο κεντρικό σημείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA